Astral seyahat teknikleri


Sabah başlasın. Gece astral projeksiyon yapmaktan ziyade, uyumadan hemen önce, hala uykulu hissettiğiniz sabahın erken saatlerinde başlayın. Bazıları, şafakta gerekli rahatlama ve yüksek farkındalık düzeyine ulaşmanın daha kolay olduğunu söylüyor. Yine de, herhangi bir zamanda astral yolculuk yapmak mümkündür, bu yüzden zor ve hızlı kurallar yoktur. Bunu yapmak için güçlü olduğumuzu hissettiğimizde kişisel bir tercih ya da sadece astral seyahattir.


2
Doğru ortamı yaratın. Astral projeksiyon derin bir rahatlama gerektirir, bu yüzden evinizin tamamen rahat olduğunuz bir bölümünde yapılmalıdır. Yatağının ya da kanepenin üzerinde uzan ve zihnini ve bedenini rahatla.
Astral projeksiyonu, odada başka biriyle olduğundan daha kolay gerçekleştirmek daha kolaydır. Eğer genellikle bir partner ile uyursanız, astral projeksiyon yapmak için yatak odasından başka bir oda seçin. Bunu yapmak için iyi bir zaman, başka hiç kimsenin olmadığı ve astral uçuşta kimse odaya girmeyeceğinden emin olmaktır.
Gölgeleri veya perdeleri çizin ve dikkat dağıtıcı gürültüden kurtulun. Herhangi bir kesinti, elde etmeniz gereken rahatlama durumunu bozabilir.

3
Uzan ve rahatla. Seçtiğiniz odanızda kendinizi sırtınıza yerleştirin. Gözlerinizi kapatın ve dikkat dağıtıcı düşüncelerinizi aklınızdan çıkarmaya çalışın. Vücuduna konsantre ol ve nasıl hissettiriyor. Amaç tam bir zihin ve beden rahatlaması sağlamaktır.
Kaslarınızı esnetin ve sonra gevşetin. Ayak parmaklarınızla başlayın ve vücudunuza doğru ilerleyin, yavaş yavaş başınıza doğru ilerleyin. Geçtiğinizde her kasın tamamen gevşediğinden emin olun.
Derin nefes al ve tamamen nefes ver. Göğsünüzde ve omuzlarınızda gerginlik bulundurmayın, sadece rahatlayın.
Zihninizi nefesinize odaklayın. Dışsal endişelerin düşünceleriyle uzaklaşmayın ve ruhunuzun bedeninizden çıkması fikriyle daha fazla uğraşmayın. Sadece rahatlamana izin ver.
Hazırlık olarak titreşimlerinizi yükseltmek ve hızlandırmak için bir kuartz kristali kullanmanız yararlı olabilir. Üçüncü gözünüzdeki kristali nazikçe kaşlarınızın ortasından biraz uzakta, kapalı gözlerle ve derin nefes alarak tutun. Titreşimleri ve başınızı temizleyin; İsterseniz altın, beyaz, mor veya herhangi bir renk ışığını hayal edebilirsiniz. Meditasyon ve astral yolculuk sırasında kristali elinizde tutabilir veya göğsünüze veya karnınıza yerleştirebilirsiniz. Kristal, yüksek titreşimleri nedeniyle sizi güçlendirecek ve koruyacaktır; negatif enerjiler daha düşük titreşimlere sahiptir.



Yorumlar

reklam